Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 15 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 120 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 600 g d'eau
- 600 g de patates douces, épluchées et coupées en dés
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 515 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min
Soupe de panais
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min