Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'endives émincées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 noix de saint-jacques
- brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Velouté d'endive
35 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3sa 35 dk
Soupe de laitue
35 min
Velouté de tomate
30 min
Potage au poireau
30 min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min