Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 810 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée panais potiron
45min
Purée de patate douce au gingembre
30 λεπτ.
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Mousseline de céleri-rave
45min
Purée céleri-pomme
45min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Purée aux trois racines
45min
Purée de céleri
25 λεπτ.
Purée carotte-coco
40 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée butternut-noisettes
50 λεπτ.