Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g d'eau
- 1000 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de mascarpone
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 810 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée carotte-coco
40min
Purée de céleri
25 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée potiron-orange
30min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée céleri-pomme
45 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min