Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petits pois frais, écossés
- 650 g d'eau
- 4 branches de thym frais
- 1 branche d'estragon frais
- 20 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de tomates séchées à l'huile, égouttées et détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de courgette
25min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté de châtaigne et poivron
35 Min
Flans de petits pois
1 Std.
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Gaspacho de tomate
20 Min