Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g de châtaignes cuites et pelées
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de volaille, émietté
- 1200 g d'eau
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de muscade en poudre, à ajuster en fonction des goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne et poivron
35 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Crème de petits pois
40 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté carotte-betterave
35 min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min