Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g d'eau
-
¼
de chou blanc, taillé en grosses lanières
of ¼ de chou vert frisé, taillé en grosses lanières - 100 g de poireau, coupé en tronçons
- 50 g de navet, coupé en morceaux
- 100 g de courgette, coupée en morceaux
- 150 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de pomme de terre, détaillée en dés
- 100 g de tomate, coupée en quatre
- 50 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage au poireau
30 min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Soupe légère aux légumes
20 min
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Soupe au chou
45 min
Velouté du potager
15min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 godz.
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min