Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de laitue
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de panais
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de fenouil
30min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté d'épinards au chèvre
35min