Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe de panais
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Soupe de laitue
35min
Potage au poireau
30min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté de fenouil
30min
Crème de carotte
30min
Potage de carottes aux fanes
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min