Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Soupe de panais
35min
Velouté patate douce et orange
30 min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 godz. 10 min
Crème de carotte
30 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min
Soupe de laitue
35min