Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, bio de préférence
-
1
pincée de sel marin gris
of 1 pincée de sel de céleri - 300 g d'asperges vertes crues
- 400 g d'eau
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 162 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté du potager
15min
Soupe de panais
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Potage au poireau
30 min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 Min
Velouté de courgette
25 min
Soupe d'artichaut mentholée
10 min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Velouté d'asperge
30 min
Crème de carotte
30 min