Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Alouettes provençales
1h 30min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
1h 25 min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Pissaladière
3 Std.
Fougasse aux grattons
2h
Soupe corse
13u. 15min
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min