Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompes à l'huile
3 Std.
Minestrone
45 Min
Sauce rouille
10min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soupe au pistou
40 Min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Pissaladière
3 Std.
Canistrelli
1 Std.
Rouille
10min
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Soupe corse
13h 15 min