Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de courgettes, émincées en fines tranches à la mandoline
- 40 g d'huile d'olive
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de fromage de chèvre frais, détaillé en dés
- 30 g de farine de blé
- 150 g de lait
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 4 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 984 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 19.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Flan de patate douce aux épices
55 min
Crumble de courgette à la menthe
50 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Petits flans aux asperges
55 min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Tartelette courgette-brebis
50 min
Crumble de tomates
50 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Crumble tomate-chèvre
35 min