Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- l'eau, pour la plaque de four
- beurre doux, pour les ramequins
- 600 g de patate douce, détaillée en dés
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 4 œufs
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de paprika en poudre
- 3 pincées de piment de Cayenne en poudre
- ½ c. à café de fenouil en poudre
- ½ c. à café d'aneth déshydraté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 22.2 g
Alternatieve recepten
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min.
Gratin de fenouil
35min
Flans de poireau
35min
Petits flans de carotte
12 Std.
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Fleurs de courgette et de carotte
40 min.
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min.
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30 min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15 min.
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30 min.
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min.