Compatibele versies
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 40 g de beurre doux
- 4 noix de saint-jacques, avec corail, de belle taille
- 50 g de lentilles corail
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 300 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Crème de butternut au chorizo
30 dk
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 phút
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 phút
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1 Std.
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.