Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 400 g de cresson frais, uniquement la partie tendre coupée en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 342 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1u.
Potage au poireau
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté du potager
15min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté de fenouil
30 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min