Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zeste et jus
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 400 g de cresson frais, uniquement la partie tendre coupée en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 342 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage au poireau
30min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de laitue
35min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de fenouil
30min
Soupe de panais
35min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min