Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

Velouté d'asperges blanches et cerfeuil

3.9 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • d'asperges blanches coupées en morceaux
    600 g
  • d'eau
    600 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de cerfeuil frais (environ 10 g)
    1 bouquet
  • de crème liquide légère
    50 g
    50 g de lait demi-écrémé
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Voeding per 1 portion

Calorieën 68 kcal / 283 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 3 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...