Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
of 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 283 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 dk
Crème de chou-fleur
30 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté d'asperges noisetté
1 godz. 5 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min