Velouté de champignons de Paris à l'estragon

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 105 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
    700 g
  • d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
    2 branches
  • d'eau
    350 g
  • de farine bise
    20 g
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de crème liquide entière
    100 g

Voeding per 1 portions

Calorieën 145 kcal / 603 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...