Velouté de champignons de Paris à l'estragon

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 106 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 700 g de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
  • 2 branches d'estragon frais et quelques feuilles pour la finition
  • 350 g d'eau
  • 20 g de farine bise
  • 1 pincée de gros sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide entière

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Eiwitten 5 g
Calorieën 603 kJ / 145 kcal
Vetten 9 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...