Velouté de champignons de Paris à l'estragon
TM31 TM5 TM6

Velouté de champignons de Paris à l'estragon

3.7 (99 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
  • 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
  • 350 g d'eau
  • 20 g de farine bise
  • 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide entière

Voeding
per 1 portions
Calorieën
603 kJ / 145 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
9 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten