Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 603 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté d'asperge
30 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 Min
Velouté d'endive
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min