Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Bouillon de légumes parfumé
45min
Velouté du potager
15min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté de légumes, œufs en cocotte aux épinards
1h
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1h
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe paysanne express
45min