Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 885 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Céleri rémoulade
10 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Purée de céleri
25min
Sauce gribiche
15 Min
Raie aux câpres
45 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Sauce piquante
35 Min