Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'oseille
- 20 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 885 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rognons de veau sauce madère
20min
Purée de céleri
25 Min
Sauce gribiche
15min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Sauce à l'oseille
35min
Sauce soubise
30min
Sauce hollandaise sans œuf
10 Min
Terrine de poisson
1u.
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Sauce beurre blanc
20min
Terrine aux deux poissons
1u.