Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 Min
Foie gras de canard
72 godz.
Sauce aux câpres
30 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Pâté de lapin
2hod. 35min
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Baba au rhum
3h
Sauce périgourdine
35 min
Asperges sauce mousseline
1h
Sauce américaine
55min
Rognons de veau sauce madère
20 Min