
Apparaten en accessoires
Sauce gribiche
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
d'huile végétale250 g
-
œufs durs écalés3
-
de persil frais5 g
-
d'estragon frais5 g
-
de cornichons au vinaigre50 g
-
de moutarde forte15 g
-
de vinaigre de vin5 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de câpres en saumure50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
425 kcal /
1749 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
45 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sauces à dipper
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk