Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'huile végétale
- 3 œufs durs, écalés
- 5 g de persil frais
- 5 g d'estragon frais
- 50 g de cornichons au vinaigre
- 15 g de moutarde forte
- 5 g de vinaigre de vin
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de câpres en saumure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Beurre d'escargot
10min
Rillettes de lapin
12h
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Pâté de lapin
2sa 35 dk
Foie gras de canard
72 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Rognons de veau sauce madère
20 min