Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de myrtilles
1h 45min
Gelée de framboise
6hod.
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de fraises
6hod.
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture allégée framboise-abricot sec
6hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Confiture d'abricots
6hod.
Confiture de poires
6hod.