Apparaten en accessoires
Confiture de framboises au romarin
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 bocaux
Ingrediënten
-
1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
-
500 g de sucre à confiture 2:1
-
1 sachet d'acide citrique
-
2 brins de romarin frais
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Eiwitten
3 g
Calorieën
2571 kJ /
614 kcal
Vetten
1 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
137 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cadeaux faits-maison Vol. III
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Gelée de framboise
6u.
Confiture de cerises
6u.
Confiture de fraises
6u.
Confiture pêche-myrtille
6u.
Confiture mirabelle-gingembre
1u.
Confiture abricot-amande à la rose
6u. 45min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24u.
Gelée de fruits rouges
2u. 45min
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Confiture allégée framboise-abricot sec
6u.
Confiture d'abricots
6u.
Confiture de poires
6u.