Apparaten en accessoires
Confiture de framboises au romarin
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 bocaux
Ingrediënten
-
1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
-
500 g de sucre à confiture 2:1
-
1 sachet d'acide citrique
-
2 brins de romarin frais
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Eiwitten
3 g
Calorieën
2571 kJ /
614 kcal
Vetten
1 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
137 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cadeaux faits-maison Vol. III
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confiture de figues
1u. 30min
Gelée de fruits rouges
2u. 45min
Gelée de framboise
6u.
Confiture de cerises
6u.
Confiture pêche-myrtille
6u.
Confiture de fruits rouges
1u.
Confiture de fraises
6u.
Confiture allégée framboise-abricot sec
6u.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24u.
Confiture de poires
6u.
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Confiture d'abricots
6u.