Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises, fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 892.1 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture légère cerise-fraise
40min
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de cerises
2h 30min
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture de figues
1h 30min