Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 godz.
Rognons de veau sauce madère
20min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Pâté de campagne
48u.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Délice de foies au riesling
2u. 50min
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Sauce gribiche
15min