Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 663 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Rillettes de lapin
12h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté de campagne
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Sauce gribiche
15 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min