Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 280 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 230 g de noisettes décortiquées, et 22 noisettes pour le coeur des truffes
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 798 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Béchamel allégée
15min
Oeufs de pâques en chocolat
13 Std.
Œufs en chocolat de Pâques
2h 45min
Sablés d'antan
1h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12 godz. 30 min
Roses des sables
1h 30min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1 godz.
Crème anglaise
10min
Tarte au chocolat
1h 40min
Flan pâtissier
4h 25min
Iles flottantes
1 godz.