Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 280 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 230 g de noisettes décortiquées, et 22 noisettes pour le coeur des truffes
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 798 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Sablés bretons
50 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Truffes à la crème de whisky
2 Std. 20 Min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25min
Crèmes brûlées de potiron et sablés maison
8h 45min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Roses des sables
1h 30min
Rochers coco
40min
Cannelés bordelais au chocolat
12h
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min