Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de semoule
2h 45min
Far breton aux pruneaux
2h
Petits flans pâtissiers
1h 15 min.
Charlotte aux nectarines
7h
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Tourtière aux pruneaux
55min
Gâteau nantais
1h
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Flan pâtissier au chocolat
3h
Flan pâtissier
4h 25min