Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille (pour 2 fions)
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de sucre en poudre
- 750 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 15 g de sucre vanillé maison
- 125 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g de lait
- 8 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2227.8 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte au beurre rouge
40 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 godz. 20 min
Far breton aux pruneaux
2h
Caillebottes vendéennes
12 godz. 45 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Gâteau nantais
1h
Œufs au lait au citron
5h
Tourteau fromager
50 min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Œufs au lait
50 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Flan pâtissier
4h 25min