Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Fraisier
12h 45min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Choux menthe-chocolat
5h 45 min
Bavarois cerise-pistache
6h 30min
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Sphère chocolat-mandarine
12 godz.
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min