Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 873 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine bressane
24h
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Pâté de campagne
48 Std.