Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de hauts de cuisse de poulet, sans peau, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 1 c. à soupe d'armagnac ou d'autre alcool
- 180 g de graisse de canard et un peu pour les terrines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 873 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rillettes de poulet façon basquaise
55 Min
Terrine de viandes express
1h 5min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Cassoulet
13sa
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min