Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine bressane
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Pâté périgourdin
48h
Pâté de campagne
48h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de canard
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min