Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine bressane
24h
Pâté en croûte
7h 45 min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté périgourdin
48 godz.
Terrine de canard
24h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Sauce gribiche
15min