Apparaten en accessoires
Calissons d'Aix
Voorbereiding. 35min
Totaal 24u.
80 portions
Ingrediënten
-
1 feuille azyme
-
300 g d'amandes en poudre
-
500 g de sucre glace maison
-
100 g de confiture de melon
-
1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger1 goutte d'extrait naturel d'amande amère
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de jus de citron
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
209 kJ /
49 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi N°4 Inspiration
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Nougats noirs
3 Std.
Marrons glacés
72 Std.
Choco-nougat
3 Std.
Amandes au cacao et au café
30 Min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Décors en pâte d'amande
35 Min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Canistrelli
1 Std.
Crème de marrons
45 Min