Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Mendiants au chocolat
30 min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Crème pâtissière
15 Min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Couronne feuilletée à la frangipane
2h
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 godz. 30 min
Pain d'épices surprise
24h
Miroir à la framboise
15 Min
Dacquoise
40 min
Pâte à chou
2h