Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mendiants au chocolat
30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Guimauves à la fraise
3sa 35 dk
Bûche glacée chocolat mandarine
5 godz. 45 min
Parfait chocolat et thé fleuri
3 Std. 55 Min
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Pain d'épices surprise
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h