Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la liqueur
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de beurre doux
- 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto
L'enrobage chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oeufs de pâques en chocolat
13u.
Choco-nougat
3h
Pain d'épices surprise
24h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Petits chocolats
3h 20min
Sucre vanillé
72 Std.
Bûche glacée
8h
Pain aux figues
4h
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Pâte feuilletée express
2h
Glace au chocolat
12h
Mystère cœur chocolat
3h 35min