Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel de café
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'espresso chaud
- 15 g de beurre doux
La crème glacée
- 4 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la vanille
12h
Choco-nougat
3 Std.
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Crème pâtissière
15 min
Le drômois
12h 45min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2 Std.
Baba à la noix de coco
2 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Opéra de foie gras
24 Std.
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Sirop au chocolat
20 min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min