Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel de café
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'espresso chaud
- 15 g de beurre doux
La crème glacée
- 4 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles au caramel
13 Std.
Crème renversée au café
2h
Bavarois tomate-fraise
2 Std. 25 Min
Choco-nougat
3h
Mille-feuille à l'abricot
45 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Pain d'épices surprise
24 Std.
Mystère au chocolat
8h 30min
Malakoff à la crème anglaise
25 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6小时 30 分钟
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Mystère cœur chocolat
3h 35 min