Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel de café
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g d'espresso chaud
- 15 g de beurre doux
La crème glacée
- 4 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de lait
- 50 g de liqueur d'amande, type Amaretto
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Sorbet citron
8h 30min
Carrés menthe-chocolat
5h
Crème brûlée
2h 40min
Glace à la vanille
12h
Ananas givré à la sauge
12h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10óra
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3h 45min
Glace au chocolat
12h
Crème glacée mascarpone
5h