Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 561 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain cocotte
2hod. 20min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain complet
5 Std.
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain au levain
8h
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min