Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre mou, en morceaux
- 2 c. à café bombées de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 561 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain aux noix
3h 15 min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au yaourt
1h 50 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Gâche vendéenne
3h 20min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain au levain
8h
Brioche parisienne
24h