Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
Le pailleté feuilletine
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 175 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La gelée et la mousse de framboise
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
600
g de framboises fraîches, et quelques-unes pour la finition
of 600 g de framboises surgelées - ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 80 g de sucre en poudre
- 260 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4007 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier à la rhubarbe
24 godz.
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois griotte-pistache
6h 30min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Le merveilleux
3h 40min
Opéra
24 godz.
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Le macaron caramel
1h 50min
Bavarois litchis-framboises
4 Std.