Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le glaçage noir (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
Le pailleté feuilletine
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 175 g de crêpes dentelle, type Gavottes®
La gelée et la mousse de framboise
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
600
g de framboises fraîches, et quelques-unes pour la finition
of 600 g de framboises surgelées - ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 80 g de sucre en poudre
- 260 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4007 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Croquant au chocolat
16h 20min
Domino aux fraises
13 Std.
Mystère au chocolat
8h 30min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Mille-feuille pistache-framboise
1 godz. 45 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Pâte à chou
2h