Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Tarte pascale aux fruits rouges
1 Std. 25 Min
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Croustillant chocolat-framboise
16h
Crémeux aux noisettes
1 Std. 45 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Dacquoise aux framboises
2h
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Opéra
24 Std.