Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise
- 140 g de noisettes entières, décortiquées
- 130 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
La ganache au chocolat et le dressage
- 120 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de pâte à tartiner chocolat-noisette
- 2 c. à soupe de sucre glace maison (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuit roulé
1h 50min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Marquise au chocolat
2h 25min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Galette à la crème d'amande
1h 20min
Tarte au citron destructurée
20min