Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit au nougat
- 65 g de nougat blanc
- 70 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 10 g de beurre mou
- 40 g de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes effilées
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Le croustillant chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc
- 50 g de crêpes dentelle, type Gavottes, émiettées
Les mousses à l'abricot et au nougat
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de confiture d'abricot
- 100 g de nougat blanc
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le glaçage à l'abricot
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de confiture d'abricot
- 100 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2389.5 kJ / 570.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 Min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Verano
12hod. 45min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Miroir à la framboise
15 Min
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
Dacquoise
40min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min