Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tuiles à l'orange
- 2 oranges non traitées
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
La crème à l'orange
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 œufs
- 35 g de fécule de maïs
- 50 g de sucre en poudre
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1051.4 kJ / 250.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Verrines à l'orange
1h 15min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4h
Sphère comme une orange sanguine
18h
Opéra de foie gras
24h
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Tarte à l'ananas
3h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min