Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Croustade aux pommes
50min
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Mini-flans pâtissiers au cassis
1 godz. 30 min
Crème renversée au café
2 godz.
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Pastis landais
2 godz. 30 min
Flan individuel à la vanille
50min
Flan pâtissier à la vanille
13u. 15min
Flan pâtissier
4h 25min