Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques en chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La garniture du dôme
- 150 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de coulis de framboises
- 15 biscuits sablés au beurre de petit diamètre (4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 680.3 kJ / 162.8 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min