Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2323 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Pâté en croûte (Espagne)
6 godz. 15 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Pâté de campagne
48 godz.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 min