Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2323 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Pâté en croûte à la châtaigne
13 godz. 30 min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de canard
24h
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Sauce gribiche
15min
Terrine bressane
24h
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min