Gâteau breton aux pruneaux

Gâteau breton aux pruneaux

4.3 39 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 12u.
10 parts

Ingrediënten

La crème de pruneau (la veille)
  • 300 g de pruneaux dénoyautés
  • 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
  • 3 c. à soupe de rhum
  • 200 g de sucre en poudre
  • 5 jaunes d'œufs
  • 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le cercle
  • 10 g de sucre vanillé maison

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 7.7 g
Calorieën 2106.6 kJ / 503 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 66.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...