Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 550 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 50 g de sucre en poudre blond
Le jour même
- 50 g de sucre en morceaux
- 15 g d'amandes décortiquées
- 75 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 125 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre blond
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena®
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1804 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Tartelette à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Tartelettes aux quetsches
45min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40min
Gâteau aux quetsches
45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Tarte à la rhubarbe
1h
Spätzles aux girolles
50min