Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 125 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 60 g de noisettes décortiquées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 300 g de rhubarbe, épluchée et coupée en morceaux
- 300 g de pommes, coupées en morceaux
- 100 g de sucre de canne
- ½ gousse de vanille
- le jus d'1/2 citron jaune
Le dressage
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1824.4 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 109.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min