Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2694 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux myrtilles
50min
Cobbler à la cerise
40 min
Financiers aux cerises
1h
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte aux myrtilles
2h 30min
Gâteau aux quetsches
45 min
Tarte aux mirabelles
50min
Amandine aux abricots
1h 30min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte à la rhubarbe
1h