Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Tarte aux noix de pécan
1h 25min
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Tarte aux abricots et au nougat
2 Std. 20 Min
Tarte chocolat café
3h 15min
Merveilleux au chocolat
2sa 45 dk
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Gâteau battu
3 Std.
Gâteau fondant aux noix
40 Min
Gâteau nantais
1h
Tarte façon "crème brûlée"
4 Std.
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min