Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de Gênes
1h
Gâteau au caramel
3h 50min
Gâteau fondant aux noix
40 min
Gâteau nantais et glace au rhum
13 Std. 15 Min
Gâteau de rêve danois
1h
Grand financier à la noisette
55min
Gâteau aux noisettes
55min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3hod. 35min
Gâteau nantais
1h
Gâteau à la vanille et aux amandes
3u. 30min
Cobbler aux pommes
1h 40 min