Gâteau nantais d'Eric Guérin

Gâteau nantais d'Eric Guérin

4.4 125 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
10 parts

Ingrediënten

Le biscuit
  • 250 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 80 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 60 g de rhum
Le glaçage
  • 1 blanc d'œuf
  • 275 g de sucre glace
  • 60 g de rhum

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 6.7 g
Calorieën 2367 kJ / 563.1 kcal
Vetten 33.6 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...