Compatibele versies
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée de mangues
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux (1-2 mangues en fonction des variétés)
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- le jus d'un citron vert
La mousse mascarpone
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 1 dose de safran en poudre
- 250 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1227 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta betterave-framboise
3 godz. 20 min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1sa 30 dk
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrine à la pomme
30 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min