Compatibele versies
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fruits rouges
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de fruits rouges surgelés variés
- 40 g de sirop d'agave
La pannacotta à la noix de coco
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le zeste d'un citron vert
- 100 g de sucre en poudre
- 600 g de lait de coco
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Pannacotta coco-kiwi
3 godz.
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 godz. 30 min
Pannacotta aux myrtilles
4u. 30min