Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de sucre en poudre
- 1 zeste de citron jaune non traité
- 300 g de lait
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le lemon curd
- 1 citron jaune non traité (zeste et 60 g de jus env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Verrines à l'orange
1h 15min
Crémeux citron et framboises
2 godz. 30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Lemon curd
25 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Crème catalane
4 godz. 25 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min