Apparaten en accessoires
Fougasse aux olives
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
10 part
Ingrediënten
-
100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
-
1 sachet de levure boulangère sèche
-
160 g d'eau
-
350 g de farine de blé
-
25 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 part
Eiwitten
11 g
Calorieën
1841 kJ /
440 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fougasse
2u.
Navettes au zeste d'orange
1u. 35min
Fougasse au romarin
3u. 25min
Pissaladière classique
2u.
Focaccia aux olives
2u.
Pompes à l'huile
3u.
Navettes
2u.
Tapenades variées
10min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2u. 50min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1u. 45min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2u.
Canistrelli
1u.