Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g de sucre roux
- 130 g de farine de blé
- 50 g d'amandes en poudre
- 2 œufs
- ½ - 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 350 g de quetsches fraîches ou surgelées (15 env. quetsches), coupées en deux et dénoyautées
- 20 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1854 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1 Std. 15 Min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Tartelettes aux quetsches
45min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Tarte à la rhubarbe
1 godz.