Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (optioneel)
of 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (optioneel) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras farci aux figues
24h
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Sauce gribiche
15min
Aïoli traditionnel
10 min