Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (optioneel)
of 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (optioneel) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7j 30 mnt
Bisque de crevettes
30 min
Terrine de campagne
25h 15min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Pâtes de fruit à la fraise
2 Std. 35 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Sauce gribiche
15 Min