Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g d'oignon (1 gros), coupé en dés (1 cm)
- 110 g de carotte (1 moyenne), coupée en dés (1 cm)
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'étrilles, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 10 g de cognac
- 180 g de vin blanc
- 700 g de fumet de poisson
- 150 g de coulis de tomates
- 30 g de concentré de tomate
- 2 c. à café de cerfeuil frais, haché
- 2 c. à café d'estragon frais, haché
- ½ c. à café de piment doux en poudre
- du sel
- 40 g de beurre, coupé en dés
- 70 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena (délayée dans 2 c. à soupe d'eau froide)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50 min
Bûche de la mer
13 Std.
Fumet de poisson
45 min
Crêpes suzette
2h 15min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min.
Ragoût de langouste
1h 35 min.
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Sauce américaine
55 min
Beignets de crevettes
35 min
Sauce gribiche
15 Min