Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Sauce périgourdine
35 min
Acras de morue
24 Std.
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Sauce aux câpres
30min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Poulpe mariné
7h 5min
Sauce armoricaine
1h
Blanquette de ris de veau
1 godz. 50 min
Sauce gribiche
15 Min
Bisque de crevettes
30min
Sauce mayonnaise
10 Min